Commerciële groei

Bereik nieuwe klanten en verhoog je omzet

Frankrijk is een complex land waar klanten zich graag laten vertroetelen en waar persoonlijke relaties vaak belangrijker zijn dan resultaat. Het is dus slim om je te laten ondersteunen door ervaren Franse specialisten. Ons salesteam begeleidt je bij een zakelijke afspraak of op een vakbeurs in Frankrijk (dé manier om handelscontacten te leggen). We kunnen zelfs prospects benaderen of onderhandelingen voeren.

Heb je al Franstalig personeel in dienst, maar wil het (nog) niet vlotten? Uit ervaring weten we dat een beter begrip van cultuurverschillen tot meer resultaat leidt. Daarom trainen we, individueel of in groepen, juist op deze specialiteit.

Acquisitie | Verkoop & onderhandelingen | Beursbegeleiding | Cross-culturele trainingen | Zakelijk Frans

Accelereer je groei met onze salesforce

Het is geen geheim: de Hollandse directheid en snelheid van handelen leveren niet altijd het gewenste resultaat in Frankrijk. Dat maakt vaak het verschil op de weg naar succes. Gelukkig zit onderhandelen op z'n Frans in onze genen. Onze sales experts werken secuur aan omzetgroei voor jouw bedrijf, samen met jou en jouw teams of geheel zelfstandig. Zo haal je het maximum uit je investering in ons!

Ontdek waar je op moet letten voor een soepele entree op de Franse markt

Bijpassende diensten

Kennis & strategie

Betreed de Franse markt met een plan

Zonder kennis van de markt red je het niet. We geven je praktische inzichten die het bepalen van een strategie eenvoudiger maken, en ook meteen 'actionable data' om lekker aan de slag te gaan.

Lees meer

Doelgerichte communicatie

Speel slim in op taal- en cultuurverschillen

Wij zijn de marktfluisteraar van Frankrijk en stemmen je communicatie af op de Franse smaak. Door de juiste snaren te raken slaagt jouw Franse onderneming met glans.

Lees meer