Doelgerichte communicatie

Speel slim in op taal- en cultuurverschillen

Wat je ook verkoopt, je eerste prioriteit is het winnen van het vertrouwen van je Franse klanten of partners. Denk hierbij niet meteen aan het vertalen van je promotiemateriaal: het gaat er vooral om dat je cultuurverschillen begrijpt en daar handig gebruik van maakt. Want Fransen zijn geen Nederlanders!

We zijn de marktfluisteraar van Frankrijk en helpen jou om je communicatie van A tot Z af te stemmen op de Franse smaak. Door de juiste snaren te raken slaagt jouw Franse onderneming met glans.

Marketing | Vertaling & copywriting | SEO/SEA | Social media | Blogging | Corporate brochures

Lokaliseer in taal én in cultuur

In Nederland weet je precies hoe je je product of dienst moet aanprijzen. Maar Frankrijk vraagt mogelijk om een heel andere aanpak. Heb je ooit stilgestaan bij zaken als eetgewoontes, omgangsvormen, klimaat of maatschappelijke ontwikkelingen? Al deze factoren kunnen invloed hebben op de manier waarop Franse klanten of zakenpartners naar jouw product kijken. Je doet er dus goed aan om je communicatie hierop aan te passen!

Ontdek waar je op moet letten voor een soepele entree op de Franse markt

Bijpassende diensten

Commerciële groei

Bereik nieuwe klanten en verhoog je omzet

Potentiële klanten benaderen in Frankrijk of er een betrouwbare zakenpartner vinden vraagt om affiniteit met de Franse manier van onderhandelen en overtuigen. Geen zorg: we staan je bij!

Lees meer

Kennis & strategie

Betreed de Franse markt met een plan

Zonder kennis van de markt red je het niet. We geven je praktische inzichten die het bepalen van een strategie mogelijk maakt, en ook meteen 'actionable data' om lekker aan de slag te gaan.

Lees meer