Kennis & strategie

Betreed de Franse markt met een plan

Hoe aanlokkelijk ook, de Franse markt betreden zonder plan is een slecht idee. Van het soort waarvan je spijt krijgt over een paar jaar, als je veel geld, tijd... en illusies armer bent. Want wat in Nederland werkt, werkt niet per definitie ook in Frankrijk. Het loont écht om je eerst in de markt te verdiepen. Dan kom je er sneller achter waar de kansen liggen en hoe je ze het beste benut.

We bieden je praktische inzichten op maat die je helpen om een heldere kijk te verkrijgen over de Franse markt. We adviseren je over de juiste strategie en plan van aanpak, en gaan zelfs een stapje verder: we zoeken alvast voor je naar potentiële klanten of zakenpartners. Dat noemen we 'actionable data' en we zijn er dol op!

Marktonderzoek | Entreestrategie | Lead identificatie en kwalificatie | Matchmaking | Juridische en fiscale check

Franser dan de Fransen!

Je kent de uitspraak wel: 'culture eats strategy for breakfast'. Jouw succes in Frankrijk hangt dus af van jouw begrip en kennis van de Franse markt en mentaliteit. Van de lokale gebruiken, de regelingen en wetgeving, tot de manier van zakendoen en contacten leggen. Daarom bieden wij jou een breed team Franse specialisten die deze competenties al in huis hebben. Of het nu om adviseren, begeleiden of uitvoeren gaat: we zorgen ervoor dat je strategie bij Frankrijk past en werkt.   

Ontdek waar je op moet letten voor een soepele entree op de Franse markt

Bijpassende diensten

Doelgerichte communicatie

Speel slim in op taal- en cultuurverschillen

Wij zijn de marktfluisteraar van Frankrijk en stemmen je communicatie van A
tot Z af op de Franse smaak. Door de juiste snaren te raken slaagt jouw Franse onderneming met glans.

Lees meer

Commerciële groei

Bereik nieuwe klanten en verhoog je omzet

Potentiële klanten benaderen in Frankrijk of er een betrouwbare zakenpartner vinden vraagt om affiniteit met de Franse manier van onderhandelen en overtuigen. Geen zorg: we staan je bij!

Lees meer