Jouw leveranciers van succes in Frankrijk

Carole Dubbeld
Marketing & sales
Pascal Le Page
Business development & sales
Aude Renard
Copywriting & marketing
Alicia Kreijger-Granvaud
Cross-culturele zaken
Olivier Leca
Olivier Leca
Online marketing
Marie-Alice Pissarro Bras
Juridische zaken
Michèle Van Hasselt-Guibert
Export consultancy
Pierre O. Minczeles
Belastingadvies
Lionel Goyet
Hertaling & copywriting
Jean-Luc Le Gouez
Trainingen zakelijk Frans
Nicole Lafrasse-van den Assem
Business development
Lucile Cabout
Social media

Een team Franstalige experts dicht bij je

Onze specialisten zijn Franstaligen die in Nederland wonen en werken. We staan dicht naast je – zo leren wij jouw bedrijf het best kennen, en zo vergroot jij je kennis en omzet het snelst. Dat is een samenwerkingsvorm waar we bewust voor kiezen, omdat we simpelweg willen slagen in onze missie: al onze klanten succesvol én blijvend in de Franse markt zetten.

Ontdek waar je op moet letten voor een soepele entree op de Franse markt

Ervaar onze werkwijze à la carte

Omdat ieder bedrijf anders is bieden we al onze diensten à la carte: precies wat jij nodig hebt, perfect op maat om je doel te bereiken in Frankrijk. Jij houdt de regie over je internationaliseringstraject en schakelt ons waar nodig in, met het gemak van één aanspreekpunt.

Al onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring in het ondersteunen van MKB-bedrijven uit diverse sectoren. Ze zijn enthousiast, pragmatisch en resultaatgericht. Ook af en toe een tikkeltje eigenwijs: geweldig om buiten de gebaande paden te kunnen denken om jouw bedrijf het best te helpen.

“Als Franstalige in Nederland breng ik steeds het liefst de twee culturen die mij dierbaar zijn dichter bij elkaar. Ik weet uit ervaring dat meer begrip, meer interesse en meer samenwerking tussen Nederlands- en Franstaligen voor beiden enorme voordelen oplevert: daar ga ik voor, samen met jou en ons team.”

Laurence Blairon, oprichter en Team Captain van Baguette & van Tulpen